schildersbedrijf Duiven
Topkwaliteit schilderwerk is
voor iedereen weggelegd
Schilder Westervoort
Topkwaliteit schilderwerk is
voor iedereen weggelegd
schildersbedrijf Westervoort
Topkwaliteit schilderwerk is
voor iedereen weggelegd
schilder Duiven
Topkwaliteit schilderwerk is
voor iedereen weggelegd

Specialist in buitenschilderwerk en houtrotreparatie

Een huis kopen of verbouwen kost een flinke duit, dat zullen we niet ontkennen. Vaak is er dan uiteindelijk geen geld ingecalculeerd voor goed schilderwerk, terwijl topkwaliteit schilderwerk juist zo belangrijk is voor je pand. Het beschermt je woning of bedrijfspand namelijk tegen de weersinvloeden waardoor houtrot geen kans krijgt. Daarbij wil het oog ook wat. De buitenkant van je woning is immers het eerste wat iedereen ziet. Buitenschilderwerk dient dus ook als mooie afwerking.

buitenschilderwerk

Wat je wilt weten over buitenschilderwerk

Het hout van je woning is over het algemeen eens in de 5 jaar toe aan een nieuwe verflaag. De levensduur van de verf verschilt natuurlijk per woning, maar met goed schilderwerk moet een jaar of 5 vaak lukken. Wanneer is het schilderwerk aan vervanging toe?

  • als de verf blaasjes en scheurtjes vertoont
  • het hout er rot uitziet (pas op voor houtrot)
  • het schilderwerk is verkleurd

Meer weten? Neem contact op en we beantwoorden al je vragen.

schildersbedrijf Arnhem

Houtrotreparatie

Nederland staat bekend om haar natte klimaat. Hout heeft het in ons land niet altijd makkelijk. Voor schimmels daarentegen, kan de pret niet op. Die krijgen alle kans om zich te ontwikkelen. Hierdoor ontstaat houtrot. Vaak bij hout van deuren, kozijnen en steunbalken.


Herstellen

Afhankelijk van hoe het hout aangetast is, kunnen we houtrot herstellen alvorens we de buitenkant van je pand voorzien van een nieuwe verflaag. Over houtrot mag je namelijk nooit heen schilderen. Het voorkomen of verhelpen van houtrot kan je een hoop narigheid besparen. Schakel daarom de experts van Combischilders in.


Vervangen

Is het hout niet meer te herstellen? Dan vervangen we het voordat je met het buitenschilderwerk aan de slag gaan. Advies nodig? Neem contact op.

<< Ja, ik wil Combischilders voor mijn klus >>