Schilder, behanger en glaszetter in Doetinchem én de Achterhoek

Schakel ons in voor je klus

Combischilders is van meerdere markten thuis. Zo zijn wij gespecialiseerd in schilderwerk en wandafwerking, maar weten wij ook raad met glaszetten. Wij plaatsen diverse glassoorten, van enkelglas tot hoogisolerend glas. Wil je dat wij een kapot ruitje komen vervangen of wil je je hele woning voorzien van isolatieglas? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Isolatie

Je keuze voor beglazing is zeer bepalend voor de isolatie van je woning en heeft dus een grote invloed op je energiegebruik. Zowel voor isolerende beglazing als enkelglas zijn er tal van mogelijkheden. Zo hebben wij naast energiebesparend isolatieglas ook diverse soorten floatglas, gefigureerd glas, spiegelglas, zonwerend glas, warmtereflecterend glas, veiligheidsglas (inbraakwerend) en voorzetramen. Ook verzorgt Combischilders uit Stokkum afwerkingen zoals polyslijpen, facetranden, uitsparingen, handgrepen of ventilatieroosters. Wil je bespreken welke soort glas het meest geschikt is voor jouw pand in Doetinchem en de Achterhoek? Neem dan vrijblijvend contact op met onze glaszetters.

HR++

Het glas dat Combischilders gebruikt voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Het HR-glas is voorzien van het Komo-keurmerk en je hebt 10 jaar garantie op doorzicht. De nieuwste generatie HR++-beglazing heeft een zeer sterk isolerend vermogen. Dit bevordert energiebesparing, wat niet alleen goed voor je portemonnee is, maar ook beter voor het milieu. Wij adviseren je graag over de diversiteit aan mogelijkheden voor particuliere woningen en bedrijfspanden, zodat je altijd voor de meest geschikte beglazing kiest.