Een strak behang dankzij onze behangers in Doetinchem en de Achterhoek

Schakel ons in voor je klus

Een behang uitkiezen is erg persoonlijk. Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden dat er altijd wel een behang is dat bij je persoonlijkheid en woning past. Zie je door de bomen het bos niet meer door de vele kleur-, materiaal- en dessinmogelijkheden? De behangers van Combischilders adviseren je graag over welke behangsoort het beste past bij de ondergrond en stijl van je woning of bedrijf. Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken.

Behang met patroon aanbrengen

Behang op de juiste wijze aanbrengen is een vak apart. Strak, strakker, strakst – zo wil je het natuurlijk het liefst zien. Bloem-, streep- of fotobehang: de behangexperts van Combischilders uit Stokkum zorgen altijd voor een naadloos resultaat en laten je woning natuurlijk ook weer netjes achter. Wij willen immers dat je zo min mogelijk overlast ervaart tijdens onze werkzaamheden. Wil je meer weten over onze werkwijze of heb je advies nodig? Neem contact op en onze specialisten helpen je graag verder.

Glasweefsel

Heb je scheuren in je muren die steeds terugkomen? Glasweefselbehang biedt uitkomst. Het behang verbergt de scheuren en kan in iedere gewenste kleur overschilderd worden. Dit type behang is daarbij in verschillende dessins verkrijgbaar. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, dus aarzel niet om contact met Combischilders op te nemen.