Binnenschilderwerk voor je woning in Doetinchem en de Achterhoek

Schakel ons in voor je klus

Het is fijn wonen in een perfect afgewerkt pand. Het schilderwerk draagt daar ook zeker aan bij. Voor spic en span schilderwerk moet je bij Combischilders uit Stokkum zijn: strakke lijnen, een egale laag en een kleur die je woning complementeert. 

Waarom binnenschilderwerk?

Het binnenschilderwerk bepaalt niet alleen het uiterlijk en de uitstraling van je woning, maar zorgt ook voor een beschermlaagje op de muren. Door de muren elke paar jaar opnieuw te laten schilderen weet je zeker dat het stucwerk goed beschermd blijft, waardoor de kans op scheuren kleiner is. Naast schilderwerk verzorgt Combischilders ook graag andere soorten wandafwerking voor panden in Doetinchem en de Achterhoek. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Milieuvriendelijk te werk

Wij schilderen binnenshuis alleen met watergedragen verven. Deze zijn beter voor mens en milieu. Alle watergedragen verfsoorten die wij gebruiken zijn bovendien voorzien van een ecokeurmerk. Wil je meer weten over onze milieuvriendelijke werkwijze? Neem dan contact met ons op.

Je huis geschilderd naar jouw wensen

Een huis is heel persoonlijk, dus bepaal je liever alles zelf. Dat begrijpen wij. Samen met jou zoeken we de geschikte materialen en kleuren bij elkaar. Daarbij adviseren we je graag over de mogelijkheden en bespreken we welke kleuren goed bij je interieur zullen passen, gebaseerd op bijvoorbeeld de stijl van je woning en de lichtinval. Maar uiteindelijk is de keuze natuurlijk aan jou!