Verschillende soorten wandafwerking in Doetinchem en de Achterhoek

Schakel ons in voor je klus

Als je tien verschillende huizen bezoekt, zal je niet vaak exact dezelfde wandafwerking tegenkomen. Dit is namelijk heel persoonlijk. Je kiest het type wandafwerking dat past bij jou én het pand. Daarbij kan wandafwerking niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn, bijvoorbeeld vanuit hygiënisch oogpunt. De ervaren medewerkers van Combischilders vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wat valt er onder wandafwerking?

Combischilders verzorgt de volgende soorten wandafwerking in Doetinchem en de Achterhoek:

Schilderen

Geef je interieur een nieuwe uitstraling met een andere kleur op de muur. Voor schilder-, spuit- of sauswerk in Doetinchem en de Achterhoek ben je bij Combischilders aan het juiste adres. Uiteraard zorgen wij ook voor een mooie afwerking van de plafonds en wanden.

Behangen

Als het eindelijk tijd is om je huis aan te kleden en in te richten, is een behangetje uitzoeken vaak een van de leukste dingen. Zelf behangen, dat is dan voor de meeste mensen toch wat minder leuk. Gelukkig is behangen door de professionals van Combischilders uit Stokkum zo gepiept.

Glasweefselbehang

Deze behangsoort beschermt je muur, maar ziet er ook nog eens mooi decoratief uit. Glasweefselbehang heeft vaak een structuur – zoals visgraat of ruit – maar is ook glad verkrijgbaar. Glasweefselbehang moet altijd geschilderd worden.